HR  En  Srpski (rs) Română (ro)  Slovensko (sk)  Makedonski (mk) 
  O nama Kontakt Pretraga Početna

Braće Radića bb
40320 Donji Kraljevec
Centrala: +385 (0)40 650 100
Faks : +385 (0)40 650 108

Arhiva

KONTEJNERSKA NASELJA LUXEMBOURG I RUMUNJSKA

Na lokacijama u Luxemburgu i Rumunjskoj, izgradili smo kontejnerska naselja visoke kvalitete sukladno strogim zahtjevima EU kupaca. Kontejnersko naselje u gradu Constanta u Rumunjskoj sastoji od 90 kontejnerskih jedinica montiranih na 3 etaže.

18. međunarodni sajam SASO, Split

Tradicionalno, kompanija Tehnix izlaže na jednom od najvećih i najznačajnijih Hrvatskih sajmova - SASO Split! Sajam SASO u sebi obuhvaća niz specijaliziranih sajmova: 18. međunarodni sajam graditeljstva, 18. međunarodni sajam drvne industrije, 18. međunarodni sajam metalne industrije, 18. međunarodni sajam alata i opreme, 15. međunarodni sajam obrtništva i male privrede, 14. međunarodni sajam elektronike, energetike i telekomunikacija, 8. međunarodni sajam financija – SAFIR i 6. međunarodni sajam ekologije – SEKO.

MOSTAR: MBO-T postrojenje za sortiranje komunalnog otpada 15T/h

MBO-T postrojenje za sortiranje komunalnog otpada kapaciteta 15 T/h na lokaciji u blizini Mostara u Bosni i Hercegovini je završeno, pušteno u rad i predano na upotrebu našim cijenjenim kupcima.

BAUMA 2013: Međunarodni sajam građevinske industrije

Kompanija TEHNIX predstavila je svoj proizvodni program na 30. međunarodnom sajmu građevinske industrije BAUMA 2013, koji je održan na sajamskom prostoru grada Münchena u Bavarskoj u razdoblju od 15. do 21. travnja 2013. godine. BAUMA je jedan od najvećih i najimpresivnijih svjetskih sajmova koji okuplja najveće i najbolje svjetske kompanije s područja industrije građevinskih strojeva i opreme.

Brussels: Europska nagrada za inovacije

Na godišnjoj dodjeli Europskih nagrada za inovacije u Briselu, predsjedniku kompanije TEHNIX, gosp. Đuri Horvatu dodjeljeno je priznanje najvišeg reda "FINIS CORONAT OPUS" za njegov inovatorski rad i doprinos na polju zaštite okoliša i voda. Dodjelu nagrada svojim su prisustvom uveličali, veleposlanik Republike Hrvatske u Briselu dr. sc. Mario Nobilo, ministar poduzetništva i obrta gosp. Gordan Maras, predstavnici Hrvatske gospodarske komore, te ostali uvaženi gosti.

TEHNIX: VODEĆA KOMPANIJA U EKO INDUSTRIJI

Od svog osnivanja početkom 90-tih godina prošlog stoljeća, Tehnix je iz malog obiteljskog poduzeća izrastao u suvremenu kompaniju koja je svojim tehnološkim dostignućima, načinom servisiranja i plasiranjem proizvoda klijentima načinila značajan pomak u rješavanju stalno aktualnog problema zbrinjavanja otpada. Tehnix je poznat po vlastitom brandu u zaštiti okoliša pod nazivom “Tehnix Global Ecological Company” i vodeća je kompanija u regiji za projektiranje, proizvodnju, servisiranje strojeva i opreme za zaštitu okoliša te gospodarenje otpadom.

Zlatna medalja za gosp. Đuru Horvata

Na najprestižnijem godišnjem skupu inovatora iz cijelog svijeta, 40. međunarodnom salonu inovacija u Ženevi koji je održan 18. do 22. travnja 2012. gospodinu Đuri Horvatu dodijeljena je zlatna medalja za centre za gospodarenje komunalnim otpadom.

ARCA: GRAND PRIX za Tehnix centre za reciklažu komunalnog otpada

U sklopu 9. međunarodne izložbe inovacija ARCA 2011 dodijeljene su nagrade i priznanja najboljim pojedincima i kompanijama koji su se istakli po svom inovatorskom djelovanju. Direktor kompanije TEHNIX, gosp Đuro Horvat višestruko je nagrađen i to Velikom nagradom ARCA za za centre za reciklažu komunalnog otpada i Zlatnom plaketom za pretovarne stanice tip TEHNIX.

20 GODINA KOMPANIJE TEHNIX

U povodu 20 godina kompanije Tehnix održana je svečana proslava i otvoranje novoizgrađene 5. tvornice za proizvodnju ekološke opreme i sunčane elektrane snage 102kW. Proslavu je svojim dolaskom uveličao predsjednik Republike Hrvatske gosp. prof. dr. sc. Ivo Josipović. Proslavi su nazočili i mnogi ugledni gospodarstvenici, predstavnici vodećih kompanija iz Hrvatske i Europe.

Bruxelles: Vitez inovatorstva gosp. Željko Horvat dipl. ing. strojarstva

Gospodinu Željku Horvatu, dipl. ing. strojarstva, dodijeljena je titula Vitez inovatorstva za svoja inovatorska postignuća na polju EKO industrije. Priznanje mu je u prisustvu uvaženih gostiju uručio gradonačelnik grada Brisela barun Freddy Thielemans.

KIPA - „Brončano odličje“ za TEHNIX

Korejska asosijacija za promociju inovacija (KIPA – Korea Invention Promotion Assotiation) dodjelila je, na međunarodnom sajmu inovacija Seoul SIIF 2010, kompaniji TEHNIX „Brončano odličje“ kao priznanje za izvrsnost i kreativnost u razvoju „Postrojenja za recikliranje komunalnog otpada“.

Posjeta predsjednika Republike Hrvatske

U sklopu posjete Međimurskoj županiji, Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović posjetio je najuspješnije Međimurske tvrtke među kojima i kompaniju TEHNIX.

BEOGRAD: 37. Međunarodni sajam građevinarstva

Posjetite nas na 37. Međunarodnom sajmu građevinarstva od 12. do 16. travnja u Beogradu, na izložbenom prostoru ispred hale 1 Beogradskog sajma.

Posjeta menađera kompanije AGROKOR

U ponedjeljak 24.01.2011. posjetila nas je delegacija menađmenta komapanije AGROKOR. U konstruktivnom razgovoru sa menađmentom TEHNIX-a razmotrena je mogućnost buduće suradnje dviju kompanija.

Kontejnersko naselje u Pančevu

Završetak izgradnje kontejnersko naselje u Pančevu, za potrebe rekonstrukcije naftne rafinerije NIS - Pančevo.

Kompanija TEHNIX u izgradnji vjetroelektrana

Kompanija TEHNIX, u suradnji sa vodećim Hrvatskim kompanijama Končar i Dalekovod, sudjeluje u izgradnji elektroenergetskih postrojenja vjetroelektrana.

Posjeta predsjednice Vlade Republike Hrvatske

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske gđa. Jadranka Kosor sa svojim suradnicima posjetila je danas kompaniju TEHNIX, u sklopu posjete Međimurskoj županiji.

Regionalna konferencija o zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti

Dana 24.11.2010. u Zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade, održana je Regionalna konferencija o zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti podijeljena na dvije tematske cjeline: „Zaštita okoliša kao dio društveno odgovornog poslovanja“ i „Investicije i financiranje projekata u području zaštite okoliša i energetske učinkovitosti“.

Nova linija uređaja za pročišćavanje sanitarno fekalne otpadne vode

Na osnovi potreba tržišta razvili smo liniju uređaja za pročišćavanje sanitarno fekalne otpadne vode kapaciteta 500 do 1000m3/dan.

Kamen temeljac za CENTAR ZA RECIKLAŽU, TUZLA

Postavljanje kamena temeljca za "CENTAR ZA RECIKLAŽU - DESETINE - TUZLA" i posjet HRVATSKOME KONZULATU gosp. JOSIPU JURASU.

Projekat izgradnje kontejnerskog naselja

Nakon izgradnje stambeno-poslovnih kontejnera i kontejnera raznih namjena, uspješno je i u roku dovršen projekt izgradnje kompletnog kontejnerskog naselja.

Suvremeno postrojenje za aerobno biološko pročišćavanje

Suvremeno komunalno postrojenje za aerobno biološko pročišćavanje otpadnih komunalnih voda tip TEHNIX. Kapaciteta do 500/1000 m3 po danu ili ekvivalenta 5000/10000 ES.

Nastup kompanije TEHNIX na Afričkom i Skandinavskom tržištu

Uspostavom partnerskih odnosa sa kompanijama iz Alžira i Norveške kompanija TEHNIX nastavlja sa širenjem svojeg tržišta. Prilikom posjete gosp. Hocine Belaida iz Alžira dogovoren je zajednički nastup na tržištu Alžira kao najveće Afričke zemlje. Sa gosp. Arildom Frobergom direktorom kompanije NOKRAM potpisan je exkluzivni ugovor o zastupanju proizvodnog programa kompanije TEHNIX na tržištu skandinavskih zemalja.

Isporuke opreme za Europska tržišta

Kompanija TEHNIX nastavlja razvijati suradnju sa zapadnoevropskim kupcima, uvođenjem novih tehnologija i inovativnih rješenja u proizvodnji kontejnera i opreme za upravljanje komunalnim otpadom. Isporukama specijalnih kontejnera za tržišta Austrije, Njemačke, Švicarske i Skandinavije te isporukama opreme za sortiranje komunalnog otpada u Rumunjsku i Moldaviju, nastavljamo sa uspješnim početkom poslovne godine.

Saso, Split

Prenosimo Vam dio atmosfere sa sajma u SASO, Split.

Posjet predsjednik Republike Hrvatske gosp. Stjepan Mesić

Jučer je tvrtku Tehnix posjetio predsjednik Republike Hrvatske gosp. Stjepan Mesić i to je u više pogleda bio uspješan poslovni susret.

Priznanje CROMA – MENADŽER GODINE za životno djelo

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika dodjelilo je g. Đuri Horvatu, vlasniku i direktoru Tehnix d.o.o., priznanje i nagradu za izuzetan osobni doprinos u razvoju privatnog poduzetništva na temelju inovativnih tehnologija i patenata u proizvodnji specijaliziranih strojeva i uređaja za reciklažu komunalnog otpada, zaštitu voda i zaštitu okoliša te razvoju eko industrije.

Zaštita okoliša na područiju Rumunjske

Poduzeće Tehnix-Rumunjska, osim velikog poslovnog uspijeha u 2008 g., aktivno sudjeluje i u kreiranju politike zaštite okoliša na područiju Rumunjske!

Internacionalni skup inovacija i tehnologija 2010 u Zagrebu

Veliki uspijeh kompanije Tehnix na 8-om Internacionalnom skupu inovacija i tehnologija održanom u Zagrebu 1. listopada

Automatsku pretovarna stanica, Tapolca

U Mađarskom mjestu Tapolca - Balaton, Tehnix je u suradnji sa STRABAG-om, projektirao, proizveo i montirao automatsku pretovarnu stanicu za manipulaciju mješovitog komunalnog otpada!

Sjednica Grupacije održavanja čistoće u Hotelu Kralj

U Hotelu Kralj 11. Rujna 2008. godine u 10:00 sati održana je sjednica Grupacije održavanja čistoće.

 

Projekat Desetine-Tuzla ulazi u svoju završnu fazu

Trenutno najveći projekat vezan uz reciklažu i ekološko zbrinjavanje otpada koji se provodi na područiju Bosne i Hercegovine Desetine-Tuzla ulazi u svoju završnu fazu montiranja opreme!

Pretovarna stanica grada Tapolca u Mađarskoj

Generalni Direktor kompanije Tehnix gospodin Đuro Horvat sa svojim je suradnicima posjetio gradilište pretovarne stanice grada Tapolca u Mađarskoj.

U Bukureštu održan sajam ROMENVIROTEC

U glavnom gradu Rumunjske Bukureštu, održan je sajam ROMENVIROTEC na kojem je Tehnix Rumunjska kao izlagač potvrdila svoj status lidera među kompanijama koje se bave ekologijom i ekološkim zbrinjavanjem otpada!

Tehnix na Međunarodnoj konferenciji u Zenici

Kompanija Tehnix sudjelovala je u Zenici na Međunarodnoj konferenciji upravljanje opasnim i neopasnim otpadom.

IFAT ENTSORGA 2012

Kompanija TEHNIX je i ove godine uspješno izložila svoje proizvode na najvećem i najvažnijem svjetskom sajmu vezanom za inovacije i usluge na području gospodarenja vodom, otpadnim vodama, otpadom i sirovinama. Sajam je održan od 05.-11. svibnja u Minhenu na izložbenom prostoru ukupne površine 215 000 m2, uz posjetu više od 100 000 posjetitelja iz ukupno 185 zemalja svijeta.

Tehnix u posjetu PRIVREDNE KOMORE UNSKO SANSKOG KANTONA u Bihaću

Managment kompanije Tehnix posjetio je PRIVREDNU KOMORU UNSKO SANSKOG KANTONA u Bihaću. Uz konkretni razgovor sa predsjednikom Ismetom Pašalićem dogovorena je daljnja kvalitetna suradnja na području opreme za zaštitu okoliša.

Pušten u pogon športski objekat u DUBROVNIKU

Početkom 2010 kompanija Tehnix završila je montažu i pušten je u pogon športski objekat na Gospinom polju u DUBROVNIKU.

Brasov, Rumunjska: Linja za sortiranje

Otvorena je i u pogon puštena linija za sortiranje i ekološko zbrinjavanje komunelnog otpada Brasov, Rumunjska. Otvorenju su prisustvovali visoki dužnosnici lokalne uprave, ministarstva zaštite okolša Rumunjske te menađmenta komapanija Lafarge Rumunjska i Urban SA Rumunjska.

Isporuka preskontejnera za tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata

Proizvodi Kompanije Tehnix i u najtežim klimatskim uvijetima pokazuju svoju superiornu tehničku pouzdanost! Izvrstan omjer između cijene i performansi, uvijerili su najzahtjevnije svjetsko tržište te usprkos jakoj međunarodnoj konkureciji Tehnix proizvodi slove kao „best buy“!

Automatska preša balirka APB-50

Unatoč smanjenim aktivnostima na tržištu u zimskom periodu Tehnix nastavlja sa isporukama opreme prema svojim kupcima. Isporučili smo kupcu u EU 47. automatsku prešu za baliranje otpada kapaciteta 15 bala odnosno 9 Tona na sat.

Koprivnica: Isporuka stroja za kompostiranje Backhus 1630

Kompanija Tehnix, tržišni lider u gospodarenju otpadom, osim linija za sortiranje miješanog komunalnog otpada, nudi u suradnji sa Njemačkom tvrtkom Backhus kompletnu tehnologiju kompostiranja. Najnoviji korisnik ove tehnologije je tvrtka Komunalac Koprivnica kojoj je isporučen stroj za kompostiranje Backhus 16.30.

Skopje: Konferencija o upravljanju vodama

Kompanija TEHNIX predstavila je paletu svojih proizvoda vezano za pročišćavanje otpadnih voda na međunarodnoj konferenciji na temu izazova u vodenom sektoru u procesu pridruživanja republike Makedonije Europskoj uniji. Uz brojne posjetitelje i sudionike konferencije izložbeni prostor TEHNIX-a posjetio je i ministar zaštite okoliša Republike Makedonije gosp. Abdulakim Ademi.

INOX SEPARATOR

Isporuka specijalnog inox separator uređaja, za pročišćavanje voda iz tvornice ribe "POSTIRA BRAČ".

Obnova Tvornice Opeke Sarajevo

Kompanija Tehnix sudjeluje na zahtjevnom projektu obnove i uređenja Tvornice Opeke Sarajevo. Ugradnjom Tehnix uređaja za pročišćavanje otpadnih voda TO Sarajevo ulaže u ekološku prihvatljivost i održivost svojih pogona.

IFAT ENTSORGA 2010

IFAT ENTSORGA potvrđuje se kao vodeći sajam za tehnologiju zaštite okoliša! U pet dana održavanja, IFAT ENTSORG-u 2010 posjetilo je više od 110 000 ljudi iz 185 zemalja svijeta, što iznosi rast posjetitelja i izlagača od 5% u odnosu na IFAT 2008!

Jesenski međunarodni zagrebački velesajam

Nastup na jubilarnom Jesenskon Međunarodnom Zagrebačkom velesajmu iznova pokazuje i dokazuje veliku zainteresiranost za Tehnix proizvodima.

Suradnja sa Rumunjskim Ministarstvom obrane

Tehnix-ovo poduzeće u Rumunjskoj, potpisalo je Ugovor za izradu i montažu nekoliko kontejnerskih naselja za potrebe borbenog zrakoplovstva!

Tehnix među 500 najboljih !

U zajedničkom projektu poslovnog tjednika Lider i portala Poslovna.hr objavljena je tradicionalna publikacija "500 najboljih" - 500 najvećih stvaratelja nove vrijednosti u Hrvatskoj.

Nastup na ECOFAIR, Beograd

Nakon uspiješnog predstavljanja na Međunarodni sajam zaštite životne sredine ECOFAIR u Beogradu, prenosimo dio atmosfere.

Sretan Božić te uspiješnu 2010. godinu !

Sretan i veseo Božić, zdravlje te uspiješnu 2010. godinu želi Vam Tehnix, Vaš partner u zaštiti okoliša !

Posjet Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Predsjednik kompanije Tehnix gosp. Horvat, zajedno sa svojim najbližim suradnicima na poziv Ministarstva ekologije, posjetio je početkom ove godine Abu Dhabi sa namjerom da svojim iskustvom riješi sve veći problem komunalnog otpada koji je polako prerastao u ekološki problem širih dimenzija!

Sajam ÖKOINDUSTRIA, Budimpešta, Madžarska

Na sajamskoj izložbi ÖKOINDUSTRIJA koja se odvija u Budimpešti od 18 - 21 Novembra, Tehnix je sa svojim prisustvom utvrdio poziciju lidera među Kompanijama čija se djelatnost zasniva na projektima i proizvodnji uređaja za učinkovitu zaštitu okoliša!

Projekat Tehnix Hungary doživljava svoju veliku potvrdu

Projekat Tehnix Hungary doživljava svoju veliku potvrdu temeljem reakcije tržišta.

Poduzeće Tehnix Rumunjska bilježi konstantne uspješne rezultate

Za odlične poslovne rezultate neophodni su stalni kontakti i suradnja sa državnim institucijama, projektantima i lokalnim zajednicama! Tako je već tradicionalno, u organizaciji Tehnix-a na radni odmor u Hrvatsku stiglo nekoliko najznačajnijih osoba koje se bave filozofijom ekološkog zbrinjavanja otpada na nivou Rumunjske države!

Isporuka Presskontainera za A.E.U. Abu Dhabi

Isporuka Presskontainera za A.E.U. Abu Dhabi

Pristup našim stranicama

Interest tržišta glede Tehnixovih proizvoda i riješenja ne jenjava, dapače potvrđuje optimizam koji dijele i svi zaposlenici Tehnix globlne kompanije a posebno imajući u vidu poslovnu tešku i zahtjevnu 2009.

Godišnja poslovna konferencija održana u hotelu Kralj

Dobra poslovna atmosfera na kraju uspješne poslovne godine 2008, koja je završila pod motom :
"Iduća godina biti će teška, ali kriza nam je i prilika !"

Nastup na ECOFAIR, Beograd

Nakon uspiješnog predstavljanja na Međunarodni sajam zaštite životne sredine ECOFAIR u Beogradu, prenosimo sliku sa dijela atmosfere.

Nastup na ECOMEDIU, Arad

Nakon uspiješnog predstavljanja na sajmu ECOMEDIU u Rumunjskoj, prenosimo nekoliko slika sa atmosferom.

Rast na Rumunjskom tržištu

Bilježimo značajan rast broja uspiješnih istalacija, te instalacija u najavi na području cijele Rumunjske.

Specijalni dvostjenski separator

Doprema i ugradnja specijalnog dvostijenskog separatora sa koalescentnim uloškom i integriranom taložnicom.

Specijalni dvoplašni separatori za IVECO

Specijalni dvoplašni separatori koji se ugrađuju za kompaniju IVECO, na lokaciji vodozaštitnog područja poslovne zone Bani Dugopolje, Split.

Proizvodni pogon u Rumunjskoj

Tehnix je u Rumunjskoj otvorio novi proizvodni pogon u kojem će se proizvoditi specijalni kontejneri i uređaji za pročišćavanje voda.

Proizvodnje kontejnera u Tehnix beo

Zbog velikog interesa Europskog tržišta, započeli smo proizvodnju kontejnera raznih namjena.

 

Stručni skup u sklopu EMAT-a

Održat ćemo 17. rujna 2008 od 10:00 sati stručni skup sa temom "Zaštita okoliša - trajni izazov hrvatskog gospodarstva i hrvatskih stručnjaka".

ROMENVIROTEC SEP BUCHAREST - Bukurešt

Bio je to još jedan veliki uspjeh u promidžbi Tehnix proizvoda u Rumunjskoj.

Osvojeno priznanje na sajmu TEGRA - 32. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i klimatizacije

Nakon uspiješnog predstavljanja na sajmu TEGRA, osvojili smo priznanje za rashladni rolo Ko-tainer.

IFAT 2008

Image

Vrlo uspješnim nastupom na sajamskoj priredbi IFAT 2008, održanoj u Münchenu, Tehnix je potvrdio svoj status lidera u razvoju i proizvodnji opreme i uređaja u službi zaštite okoliša u jugoistočnoj europi.

Sportska dvorana Arena Split

Ugradnja Tehnix cisterni za sustav grijanja nove SPORTSKE DVORANE ARENA SPLIT.

Veliki uspijesi na Rumunjskom tržištu

Nastavljajući pozitivan trend poslovanja u Rumunjskoj, Direktor Kompanije gosp. Horvat otvorio je novi ured Tehnix-a u Bucurestu. Osim praćenja rada same Kompanije Tehnix, Direktor Horvat je sa svojim najbližim suradnicima održao nekoliko važnih sastanaka. Na kraju posjeta, Hrvatska Ambasada u Rumunjskoj upriličila je predstavnicima Tehnixa svečani domjenak.

Specijalni kontejneri u Švicarskoj

Tehnix sa svojim proizvodnim kapacitetima u stanju je zadovoljiti sve zahtjeve tržišta za specijalne kontejnerske projekte!

Redovite managerske konferencije u polugodišnjen ritmu

Prošlog tjedna u Bussines hotelu Kralj, koji je u vlasništvu kompanije Tehnix održana je radna konferencija svih odgovornih managera Tehnix grupacije! Tema sastanka bila je globalna kriza te odgovor na nju!

Novi uspijeh Poduzeća Tehnix

Novi uspijeh Poduzeća Tehnix te novo priznanje za dosadašnji rad, dogodilo se na XIII. NACIONALNOM SAVJETOVANJU O GOSPODARSTVU I PODUZETNIŠTVU, koje se održalo u Šibeniku od 4.-6. lipnja 2009.

Godišnji skup Tehnix-a

Održava je radne skupove svih direktora kćerinskih tvrtki i relevantnih poslovnih subjekata unutar grupacije!
Na kraju skupa, Predsjednik kompanije Tehnix gosp. Đuro Horvat, svima je zaželio sretnu i uspješnu poslovnu godinu 2010!

Hrvatsko društvo za zaštitu voda dodjelilo je poduzeću Tehnix počasno priznanje

Hrvatsko društvo za zaštitu voda, povodom dana Hrvatskog društva za zaštitu voda te obilježavanja 30. godišnjice rada društva, dodjelilo je poduzeću Tehnix te generalnom direktoru gos. Đuri Horvatu, počasno priznanje za dugogodišnju suradnju te doprinos društvu!

Separatori ulaze u 14-tu godinu postojanja

Projekat proizvodnje separatora ulazi u 14-tu godinu postojanja te se dokazuje kao jedan od najuspješnijih proizvoda poduzeća Tehnix.

Novi management u Tehnix Mađarska

Novi voditelj poduzeća Tehnix Mađarska sa sjedištem u Budimpešti je gospoding Prec Sándor.

Kontakt podaci ureda su :
Bartók Béla út 152/H
H-1115 Budapest
Tel.: +36 1 371 15 18
Fax: +36 1 371 15 19
Mob.: +36 30 700 65 65
e-Mail: sandor.prec@tehnixhungary.hu
www.tehnixhungary.hu

Novi Tehnix katalog

Predstavili smo novi osvježeni katalog Tehnix proizvoda na Hrvatskom jeziku.

Tvornica za reciklažu komunalnog otpada

Proces potpisivanja Ugovora je završen te slijedi realizacija izgradnjom moderne tvornice za reciklažu komunalnog otpada "Desetine" Tuzla, BiH.

Izgradnje MOSTA PELJEŠAC

Montaža ureda za inžinjersko-opreativno sjedište izgradnje MOSTA PELJEŠAC.

Statistika pristupa internet stranica

Interest tržišta glede Tehnixovih proizvoda i riješenja ne jenjava, dapače potvrđuje optimizam koji dijele i svi zaposlenici Tehnix globlne kompanije a posebno imajući u vidu poslovnu tešku i zahtjevnu 2009.

Montaža kontejnera za tvrtku Nexe Group, Novi Sad

Montaža kontejnera za tvrtku Nexe Group, konetjnersko naselje Nexe Beton Novi Sad.

Izgradnja Mosta na adi Cingaliji - Beograd

Isporuka i montaža kontejnera na lokaciju izgradnja Mosta na adi Cingaliji - Beograd.

Intervju g. Đure Horvata za Lider

Intervju g. Đure Horvata za poslovni tjednik Lider sa osvrtom na predstojeću kriznu godinu.

Kontejnersko naselje kod tunela Sveti Ilija

Montaža kontejnerskog sklopa , spavaona, restorana i kancelarija za poduzeće Konstruktor Inženjering Split koji izvode radove tunela Sveti Ilija koji će povezati Bosnu i Hecegovinu i Dalmaciju.

Posjet dugogodišnjem poslovnom partneru u Ujedinjenim Arapskim emiratima

Generalni direktor Kompanije Tehnix sa svojim je Managerima posjetio dugogodišnjeg poslovnog partnera u Ujedinjenim Arapskim emiratima, Poduzeće GREEN MOUNTAIN.

MBT tehnologija i kompostiranje organskog otpada

Poduzeće Tehnix kao lider u Ekološkoj industriji , nudi kompletna riješenja za prikupljanje, sortiranje, biološku i termičku obradu komunalnog otpada! MBT tehnologija patentirana od strane poduzeća Tehnix, sadržava i kompostiranje organskog otpada izdvojenog u procesu sortiranja!

Posjet sajmu BAUMA u Münchenu

Predstavnici Poduzeća Tehnix d.o.o., predvođeni predsjednikom Đurom Horvatom posjetili su sajam BAUMA 2010 kako bi se upoznali sa najnovilim trendovima u toj grani privrede!

ENTSORGA-ENTECO, Köln

Delegacija Tehnix-a pod vodstvom Predsjednika Kompanije gosp. Horvat-a te njegovih managera, posjetila je sajam ENTSORGA-ENTECO.

Isporuka automatske preše balirke APB 50 – Abu Dhabi!

Najnoviji poslovni uspijeh Kompanije Tehnix je isporuka i puštanje u rad automatske preše balirke APB 50, za tržište UAE – Abu Dhabi! APB 50 je tehnički najsloženiji stroj za baliranje kartona, plastike i metala te predstavlja veliki iskorak u mogućnostima koje Tehnix može ponuditi na dalekom tržištu UAE!

Sortirnica u mjesto Brasov, Rumunjska

Sortirnica izgrađena u mjesto Brasov, kapaciteta 10t/h, jedna je od 40 sortirnica koju je ekipa Tehnix Rumunjske uz podršku Tehnix grupe, uspješno projektirala, montirala i predala na uporabu krajnjem korisniku!

Projekti u završnoj fazi: Sortirne linije i Linije za kompostiranje

U završnoj fazi izgradnje su postrojenja za sortiranje otpada na tri lokacije: Satu Mare Rumunjska i Novi Sad Srbija. Radi se o kompletnim riješenjima kompanije Tehnix za zbrinjavanja i obradu otpada.

POSJET MINISTRA GORDANA MARASA KOMPANIJI TEHNIX d.o.o.

U srijedu, 07. ožujka, u posjetu Međimurskoj županiji boravio je ministar poduzetništva i obrta g. Gordan Maras. Nakon niza održanih sastanaka sa gospodarstvenicima i obilaska same Međimurske županije završni dio programa se održao u kompaniji Tehnix d.o.o. i hotelu KRALJ. Tom prigodom je domaćin, direktor kompanije Tehnix d.o.o. g. Đuro Horvat, na zajedničkom ručku ukratko prezentirao proizvodnu djelatnost same kompanije u Hrvatskoj i svijetu te su pri tom izmijenjena mnoga iskustva.

Bukurešt, Rumunjska: Tvornica za sortiranje komunalnog otpada

Nakon završnog testiranja u pogon je u Bukureštu puštena tvornica za sortiranje i ekološko zbrinjavanje komunalnog otpada kapaciteta 20 Tona/h. Kompanija TEHNIX je tvornicu izgradila u suradnji sa strateškim partnerom kompanijom Supercom Romania. Svečanom otvorenju tvornice prisustvovali su članovi menađmenta obiju kompanija, ministar obrane Rumunjske te visoki uzvanici lokalne uprave.

Bruxelles: TEHNIX u glavnom gradu Europe

Izaslanstvo kompanije TEHNIX predvođeno predsjednikom kompanije gosp. Đurom Horvatom, posjetilo je Hrvatsko veleposlanstvo u Briselu. Hrvatski veleposlanik gosp. Boris Grgić i direktorica predstavništva Hrvatske gospodarske komore u Briselu gđa. Dragica Martinović istaknuli su da će podržati kompaniju TEHNIX u proboju na tržišta zemalja Beneluxa jer TEHNIX sa svojom modernom tehnologijom već pripada krugu najboljih europskih proizvođača u EKO industriji. U sklopu posjeta Briselu posjetili su i sajam inovatorstva i novih tehnologija EXPO i INOVA na kojem je zapažen nastup imalo i Hrvatsko Društvo inovatora.

Tehnix d.o.o. Split predstavlja novog voditelja

Poduzeće Tehnix d.o.o. Split predstavlja novog voditelja poslovnice gosp. SINIŠA BRADARIĆ-ŠLUJO, dipl.oec.

POSJET MINISTRICE HOLY KOMPANIJI TEHNIX

U sklopu posjeta Međimurskoj županiji, u ponedjeljak 23. siječnja, ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy posjetila je kompaniju Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca. Nakon radnog sastanka i kratkog obilaska samog poduzeća u kojem su joj prezentirane najnovije tehnologije za zaštitu okoliša odnosno zbrinjavanje otpada ministrica je posjetila i hotel KRALJ gdje je uz večeru nastavljeno druženje i rasprava o aktualnim gospodarskim problemima. Druženju su uz domaćine prisustvovali i čelnici Međimurske županije te Grada Preloga.

Prisutnost Tehnixa u Švicarskoj

U poslijednjih je nekoliko godina, Tehnix prisutan na Švicarskom tržištu preko kompanije "IMBOVI"!

Biorotor BRT-1200 za SRI LANKU

Kompanija TEHNIX nastavlja svoj proboj na Azijsko tržište. Za kupca u Sri Lanku, jednu od najvećih kompanija u tekstilnoj industriji, isporučili smo i u pogon pustili uređaj za aerobno-biološko pročišćavanje otpadnih voda "Biorotor BRT 1200" i Separator 10000. Uređaji su pušteni u pogon uz nadzor i tehničko vodstvo stručnjaka kompanije TEHNIX.

Bacau, Rumunjska: Nova proizvodna hala

Kompanija TEHNIX je 05.10.2011 otvorila novoizgrađeni poslovno proizvodni objekat u gradu Bacau u Rumunjskoj. Suvremena tvornica je kapaciteta 1600m2, od čega je 200m2 poslovnog prostora a ostalo je proizvodni prostor. Tvornica će u prvoj fazi zapošljavati 30 osoba na proizvodnji komunalne opreme i opreme za ekološko zbrinjavanje otpada.

ISO 9001 i 14001: Certifikacija sustava upravljanja

Tim za auditiranje proveo je procesno orijentiran audit, fokusirajući se na značajne aspekte/rizike/ciljeve koje zahtjeva Norma, te je zaključio da je kompanija TEHNIX uspostavila i održava sustav upravljanja, sukladno zahtjevima Normi ISO 9001 i ISO 14001.

Završetak uspješne poslovne godine 2011.

Na svećanosti održanoj u novoj hali kompanije TEHNIX u Donjem Kraljevcu povodom nadolazećih praznika i završetka uspješne poslovne godine 2011. direktor kompanije TEHNIX, gosp. Đuro Horvat obratio se okupljenim zaposlenicima. U svom govoru direktor Đuro Horvat osvrnuo se na proteklu 2011. godinu, u kojoj je kompanija TEHNIX, unatoč teškim kriznim uvjetima na tržištu, postigla zapažene rezultate i time još jednom pokazala svoju snagu kao vodeća kompanija u EKO industriji.

Bavarska, Njemačka: Waldorfska Škola

U Njemačkoj pokrajini Bavarskoj izgradili smo kontejnersko naselje sačinjeno od 52 kontejnerske jedinice za potrebe Waldorfske škole. Cijeli je projekat od početka proizvodnje kontejnera do kraja montaže izveden u vrlo kratkom vremenu sukladno strogim zahtjevima kvalitete zapadnoeuropskog tržišta.

SPLIT: SASO 2012

I ove je godine kompanija TEHNIX izložila svoje proizvode na Splitskom sajmu SASO, jednom od najznačajnijih gospodarskih događaja u regiji. Uz brojne poslovne partnere i goste, izložbeni prostor kompanije TEHNIX posjetio je i predsjednik Republike Hrvatske gosp. Ivo Josipović.

Bukurešt, Rumunjska: Kontejnersko naselje Floreasca

U centru Bukurešta u Rumunjskoj izgradili smo kontejnersko naselje za potrebe kompanije STRABAG. Kontejnersko naselje izgradili smo u vrlo kratkom roku sukladno visokim zahtjevima za kvalitetom i funkcionalnošću.

Dječji vrtić u Čakovcu

Na lokaciji u Čakovcu izgradili smo dječji vrtić sastavljen od četiri kontejnerske jedinice. Svećano otvorenje održano je u petak 20.05.2011.

Kontejnersko naselje Strabag Skoplje - Makedonija

Za kompaniju STRABAG smo izgradili kontejnersko naselje na lokaciji u Skoplju, Makedonija. Naselje se sastoji od 10 kontejnerskih jedinica.

OBRENOVAC: Linija za sortiranje komunalnog otpada

Izgradnja linije za sortiranje komunalnog otpada kapaciteta 20 Tona/sat, na lokaciji u Obrenovcu u Srbiji, ušla je u završnu fazu.

Isporuka Biorotora 400 za IRAK

Za kompaniju Rotary Drilling kft Mađarska(članicu MOL-CROSCO grupe) isporučili smo Biorotor 400, prepumpnu stanicu PS-1 i separator-mastolov 1200 na lokaciju Well Bakrman, pokraj grada Erbila u Iraku. Oprema je puštena u pogon na lokaciji u Iraku uz nadzor i tehničko vodstvo stručnjaka kompanije TEHNIX.

Tehnološki kontejner 3.5x3.5x11m

Unatoč teškim zimskim vremenskim uvjetima, kompanija Tehnix nastavlja sa isporukama svojih proizvoda kupcima na zahtjevnom zapadnoevropskom tržištu. Za kupca u Austriji isporučili smo kontejner gabarita 3.5 x 3.5 x 11 metara za smještaj tehnološke opreme.

EKO - SANATOR deponija

EKO - SANATOR deponija, tip Tehnix kapaciteta do 60m3, je suvremeno rješenje za sanaciju deponija u službi zaštite okoliša a nastao je kao rezultat sustavnog razvoja novih proizvoda i stalnog tehnološkog unapređivanja postojećih proizvoda kompanije TEHNIX.

DUBROVNIK 2011: Međunarodni poslovno-stručni kongres

U Dubrovniku – u hotelu Croatia u Cavtatu je od 6. do 8. travnja 2011. godine, u organizaciji i na poziv tvrtke TEHNIX d.o.o. održan Međunarodni stručni kongres, vezan za problematiku postupanja s otpadom i otpadnim vodama, na kome su sudjelovali stručnjaci iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Njemačke, Makedonije, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Bukurešt, Rumunjska: Tvornica za sortiranje komunalnog otpada

Kompanija Tehnix sklopila je sa kompanijom S.C Supercom S.A iz Bukurešta, Rumunjska ugovor o izgradnji tvornice za sortiranje miješanog komunalnog otpada kapaciteta 20 Tona/sat. Ovim novim projektom kompanija Tehnix potvrđuje svoj status lidera na području tehnologije zbrinjavanja komunalnog otpada.

Priznanje Ruskog ministarstva obrazovanja i znanosti

Direktor kompanije TEHNIX gosp. Đuro Horvat primio je danas priznanje od strane Ruskog ministarstva znanosti i obrazovanja za njegov doprinos u inovativnom poduzetništvu. Priznanje mu je uručeno u sklopu 9. međunarodne izložbe inovacija ARCA 2011.

34. Sajam

Uz uspiješno predstavljanje na sajmu, osvojili smo i posebno priznanje.

Isporuka preskontejnera PKH 12m3 - Abu Dhabi

Uspiješna poslovna suradnja se nastavlja između tvrtke Tehnix i partnera iz UAE - Abu Dhabi.

Stručni skup - Zaštita voda – problemi i rješenja

U periodu od 27.-28. Svibnja Tehnix d.o.o. u suradnji sa Hrvatskim društvom za zaštitu voda održao je stručni skup na temu : Zaštita voda – problemi i rješenja!

Boravišno-logistički centar Gizela u Beogradu

Od potpisivanja ugovora za izgradnju boravišno-logističkog centra za potrebe sanacije mosta Gizela u Beogradu, prošlo je svega 30 dana! Kompanija Tehnix-Beo kao dio Tehnix grupe, opravdala je povjerenje investitora ( Svjetska banka ) te u rekordno kratkom roku postavila kontejnerski sklop od 60 jedinica te ga dovela do pune funkcionalnosti i predala na upotrebu!

Sajam ÖKOINDUSTRIA, Budimpešta, Mažarska

Posjetite nas na OKOINDUSTRIA, međunarodnom sajmu zaštite okoliša.

CONTECH - Međunarodni sajam građevinskih tehnologija, mehanizacije i prateće industrije

Tradicija poduzeća Tehnix se nastavlja. Pozivamo da nas posjetite na otvorenom prostoru OP IX štand 4/1.

Predstavljen novi katalog

Predstavili smo novi obnovljeni i dopunjeni katalog proizvoda tvrtke Tehnix. Isti možete preuzeti ovdje .

OBRENOVAC: Tvornica za sortiranje komunalnog otpada

On 14.10.2011. in Obrenovac we opened a factory for processing of mixed municipal waste capacity of 10 tons / hour. The factory was built as a complete solution for the treatment of municipal waste. The opening ceremony was attended by senior officials from political and business circles of the Republic of Serbia.

Posjet Stjepana Mesića

Gospodin Stjepan Mesić, predsjednik Republike Hrvatske, bio je naš dragi gost u obilasku novoizgrađene tvornice.

Poduzeće TEHNIX-BEO bilježi poslovne uspjehe i u 5-oj godini postojanja

Poduzeće TEHNIX-BEO koje je u 100% vlasništvu globalne kompanije Tehnix, bilježi poslovne uspjehe i u 5-oj godini svojeg postojanja!

Tehnix bilježi rast prodaje od 10 posto

Usprkos velikoj ekonomskoj krizi, Tehnix svojom poslovnom filozofijom stalnog unapređivanja tehnološke učinkovitost svojih proizvoda te stalnim poboljšavanjem radnih i proizvodnih procesa, uspiješno prkosi globalnoj ekonomskoj situaciji te i u takvim uvijetima bilježi rast proizvodnje i prodaje od 10% u odnosu na prošlu poslovnu godinu!

SASO, Split

Predstavili smo se na sajmu SASO u Splitu gdje smo vrlo uspiješno prezentirali paletu naših proizvoda.

Mediji u Rumunjskoj o Tehnixu

Najznačajniji Rumunjski časopis koji obrađuje teme zaštite okoliša, u poslijednjem broju, prenosi informaciju o posjeti generalnog direktora Tehnix-a gosp. Đure Horvata Rumunjskoj.

MEĐUNARODNA POSLOVNO-STRUČNA KONFERENCIJA

U Herceg Novom - Igalu je od 10. do 12. aprila/travnja 2012. godine, u organizaciji Zajednice opština Crne Gore i Udruženja komunalnih preduzeća Crne Gore uz pokroviteljstvo tvrtke TEHNIX održana Međunarodno poslovna stručna konferencija, vezana za problematiku postupanja s komunalnim otpadom i otpadnim vodama, na kome su sudjelovali stručnjaci i menadzeri iz slijedećih država: Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Bacau, Rumunjska: Novi proizvodni kapaciteti kompanije Tehnix

Kompanija Tehnix nastavlja proširivati svoje proizvodne kapacitete kako bi se zadovoljili rastući zahtjevi tržišta. U gradu Bacau u Rumunjskoj gradimo tvornicu čiji glavni zadatak će biti proizvodnja Tehnix proizvoda za tržište Rumunjske i susjednih zemalja Moldavije, Bugarske, Ukrajine i Rusije.

Automatska preša balirka APB-100

Za našeg cijenjenog kupca, tvrtku Model pakiranja doo, isporučili smo i pustili u pogon "Automatsku prešu balirku APB-100". Preša je smještena u pogonu tvrtke u Zagrebu a namijenjena je prešanju i baliranju kartonskog otpada.

Bratislava: TEHNIX s.r.o. Slovačka

Kompanija TEHNIX nastavlja širenje svojeg poslovanja na tržište srednje Europe osnivanjem kompanije TEHNIX s.r.o. Slovačka sa sjedištem u Bratislavi. Osnovni zadatak menađmenta kompanije TEHNIX Slovačka biti će plasman TEHNIX postrojenja i opreme u projektima za zaštitu okoliša na tržištima srednje i istočne Europe, te Rusije i Ukrajine.

Targoviste Rumunjska: Kontejnersko naselje za STRABAG

Isporučili smo kontejnersko naselje za našeg strateškog partnera kompaniju STRABAG. Kontejnersko naselje sastoji se od 16 kontejnerskih jedinica a smješteno je u mjestu Targoviste u Rumunjskoj.

NOVI SAD:Linija za sortiranje komunalnog otpada

U prisustvu visokih dužnosnika Ministarstva životne sredine Republike Srbije uključujući ministra gosp. Olivera Dulića, u pogon je pušteno postrojenje za sortiranje komunalnog otpada na deponiji u Novom Sadu, kapaciteta 20 Tona/sat. Postrojenje je suvremeno tehnološko rješenje namijenjeno za reciklažu miješanog komunalnog otpada.

Donji Kraljevec: Međunarodni stručni simpozij

U Donjem Kraljevcu je 14. i 15. lipnja 2011. godine, u organizaciji i na poziv tvrtke TEHNIX održana stručna rasprava i prezentacija strojeva i opreme vezana za problematiku postupanja s otpadom i pročišćavanjem otpadnih voda.

Kontejnerska naselja Stugeba Beč i Sankt Polten

Kompanija TEHNIX u suradnji sa poslovnim partnerom Stugeba Austria, nastavlja proboj na tržište Republike Austrije. Na lokacijama u blizini Beča i Sankt Poltena, izgradili smo kontejnerska naselja visoke kvalitete, koja sadrži uredske i garderobne prostore, te potpuni sanitarni čvor. Svi ugrađeni materijali i komponente su vrhunske kvalitete čime su zadovoljeni visoki standardi zapadnoeuropskog tržišta.

Linija za sortiranje komunalnog otpada Prilep, Makedonija

Kompanija TEHNIX odabrana je kao najbolji ponuđač na javnom natječaju za liniju za selekciju otpada kapaciteta 10T/h u Prilepu, Makedonija. Ugovor o dobavi i ugradnji potpisan je u svečanom okruženju u prisustvu javnosti i medija, od strane direktora JKP Komunalec Prilep gosp. Zlatka Risteskog i predsjednika kompanije TEHNIX gosp. Đure Horvata.

Centar za gospodarenje otpadom Cristesti Mures Rumunjska

Predsjednik kompanije TEHNIX gosp. Đuro Horvat sa svojim suradnicima sklopio je ugovor o izgradnji centra za gospodarenje otpadom za kompaniju CYES na lokaciji u gradu Cristesti, okrug Mures u Rumunjskoj. Centar za gospodarenje otpadom sastoji se od pretovarnih stanica, linije za sortiranje otpada i linije za kompostiranje.

Dodjela godišnje nagrade:

Na svećanosti dodjela godišnjih nagrada "Nikola Tesla - Genij za budućnost", održanoj 10. srpnja 2012. godine u Hotelu Esplanade u Zagrebu, posebno priznanje uručeno je gosp. Đuri Horvatu, predsjedniku kompanije Tehnix, za najinovativniju kompaniju i doprinos zaštiti okoliša.

NOVI TEHNIX PROIZVOD: AUTOMATSKA PREŠA BALIRKA APB-30

Uz stalni razvoj novih reciklažnih postrojenja manjeg kapaciteta 2,5-3,0 Tona/h, razvili smo novu automatsku prešu balirku tip TEHNIX APB 30 kapaciteta 1,5 Tona/h. Preša izrađuje bale reciklirane sirovine velićine 600x800x1200mm.

EVS: Entsorgungs Verband Saar

Predsjednik kompanije TEHNIX gosp. Đuro Horvat sa svojim suradnicima posjetio je kompaniju EVS: Entsorgungs Verband Saar koja se bavi pročišćavanjem otpadnih voda i zbrinjavanjem komunalnog otpada na području Njemačke pokrajine Saarland. U pogonima za pročišćavanje otpadnih voda kompanije EVS na testiranju je bio Tehnix Biorotor 100. Nakon provedenog testiranja i ispitivanja uzoraka stručnjaci kompanije EVS potvrdili su kvalitetu i funkcionalnost biorotora TEHNIX, te će za isti biti izdan certifikat o kvaliteti za tržište Europske unije.

Stambeno-poslovni kontejneri rastavljive izvedbe

Kompanija TEHNIX uz standardnu izvedbu kontejnera u svom proizvodnom programu izrađuje i rastavljivu izvedbu stambeno poslovnih kontejnera "TEH-PACK". Ovakva izvedba kontejnera osjetno smanjuje troškove transporta te omogućava puno višu razinu fleksibilnosti pri postavljanju kontejnerskih naselja.

DOBOJ: Linija za sortiranje komunalnog otpada 5T/h

U Doboju, Bosna i Hercegovina - Republika Srpska, izgradili smo i pustili u pogon liniju za sortiranje komunalnog otpada kapaciteta 5 tona/h. Na otvaranju ovog još jednog u nizu uspješnih projekata u BiH-a, su uz predstavnike kompanije Tehnix prisustvovali i predstavnici lokalnih vlasti.

RUMUNJSKA: Povećanje proizvodnih kapaciteta

Tijekom posjete kompaniji TEHNIX Rumunjska, direktor kompanije TEHNIX gosp. Đuro Horvat sa svojim suradnicima donio je odluku da se zbog sve većeg broja kupaca i sve veće potražnje za kontejnerskim proizvodima, poveća kapacitet proizvodnje kontejnera. Razgovaralo se i o dvadesetak novih potencijalnih projekata s područja zbrinjavanja komunalnog otpada i zaštite okoliša.

RUMUNJSKA: Centar za gospodarenje otpadom Critesti Mures

Prilikom posjeta Rumunjskoj, predsjednik kompanije TEHNIX gosp. Đuro Horvat sa svojim suradnicima posjetio je gradilište budućeg centra za gospodarenje otpadom u gradu Cristesti, okrug Mures. Centar za gospodarenje otpadom TEHNIX će graditi u suradnji sa španjolskom kompanijom CYEES. Centar će objediniti pretovarne stanice, liniju za MBO-T sortiranje i kompostiranje. Pregledom stanja projekta utvrđeno je da građevinski radovi napreduju prema planu te da će TEHNIX početi isporuku opreme za dva tjedna.

CALZEDONIA Varaždin: Baterija separatora protoka 750L/s

U poslovnoj zoni Jalžabet kod Varaždina na gradilištu Calzedonije ugradili smo bateriju od tri paralelno spojena separatora protoka svaki po 250 l/s što ukupno daje 750 l/s. Separatori su upušteni u betonsko okno s tim da je prije separatora predviđena i izvedena ulazna komora s taložnikom, a nakon separatora izvedena je izlazna komora volumena 50m3.

Posjeta ministra zaštite okoliša i prirode

U srijedu 24. listopada u sklopu posjeta Međimurskoj županiji kompaniju Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca posjetio je ministar zaštite okoliša i prirode g. Mihael Zmajlović. Kao domaćin, direktor kompanije Đuro HORVAT predstavio je ministru proizvodni asortiman kompanije Tehnix d.o.o. vezan uz zaštitu okoliša. Nakon obilaska poduzeća održan je sastanak u hotelu KRALJ gdje su razmijenjena iskustva i dati mnogi prijedlozi ministru kako bi se situacija oko zaštite okoliša i problema smeća u Republici Hrvatskoj uvelike poboljšala. Susret je završen ručkom u restoranu hotela KRALJ!

ŞKOPJE: Početak izgradnje nove TEHNIX tvornice

Predsjednik kompanije TEHNIX gosp. Đuro Horvat postavio je kamen temeljac nove tvornice za proizvodnju opreme za zbrinjavanje komunalnog otpada i zaštitu okoliša. Svečano otvorenje početka radova na lokaciji u Skopju održano je u prisustvu visokih uzvanika makedonske vlade i lokalnih vlasti.

NOVI KATALOG TEHNIX KONTEJNERA

Predstavljamo novi katalog Tehnix kontejnera. Katalog u potpunosti obuhvaća lepezu kontejnera kompanije TEHNIX. Ovim putem želimo na transparentan i stručan način, kontejnere kompanije TEHNIX još više približiti našim cjenjenim kupcima.

Nastavak poslovnih aktivnosti u 2013. godini

Kompanija Tehnix I u ovim vremenski nepovoljnim uvijetima održava visoku aktivnost na isporukama i montaži opreme i postrojenja za Waste Management projekte te isporukama stambenih i poslovnih kontejnera. Ugovori za takva postrojenja većinom su financirani od strane Svjetske Banke ili Europske Unije te se striktno trebaju poštovati rokovi I tehnički zahtjevi opreme što se na lokaciji montaže prati rigoroznim testovima i kontrolama.

EGIPAT: Nastup kompanije TEHNIX na Egipatskom tržištu

Kompanija TEHNIX nastavlja svoj proboj na nova tržišta, te je u suradnji sa egipatskim ministarstvima visokog obrazovanja, lokalnog razvoja i zaštite okoliša, organiziran simpozij na sveučilištu u gradu Tanti na temu upravljanja komunalnim otpadom. Menađment kompanije TEHNIX predvođen predsjednikom kompanije gosp. Đurom Horvatom, ovom je prilikom prezentirao tehnologiju i rješenja kompanije TEHNIX za rješavanje problema gospodarenja komunalnim otpadom u Egiptu.

Posjeta Irskog Ministra poduzetništva

Kompaniju TEHNIX posjetio je gosp. John Perry T.D. ministar poduzetništva Republike Irske, zajedno sa gosp. Draženom Prosom, zamjenikom ministra poduzetništva i obrta Republike Hrvatske. Izaslanstvo je primio predsjednik kompanije Tehnix gosp. Đuro Horvat sa suradnicima, te im je predstavio kompaniju Tehnix sa svojim proizvodnim programom te mogućnosti i potencijal za buduću poslovnu suradnju.

Novi Sad: Postrojenje za sortiranje otpada 20 Tona na sat

Izaslanstvo kompanije TEHNIX predvođeno predsjednikom kompanije gosp. Đurom Horvatom zajedno sa kupcima iz Slovačke posjetilo je postrojenje za sortiranje miješanog komunalnog otpada na lokaciji deponije u Novom Sadu. Postrojenje kapaciteta 20 Tona na sat pušteno je u pogon prije dvije godine, te od tada neprekidno radi bez zastoja.

Prodajemo sajamski paviljon

Prodajemo sajamski paviljon sastavljen od 3 komada poslovnih kontejnera zatvorene površine 45m2 i dvije terase obložene drvetom visoke kvalitete ukupne površine 30m2 te metalne pocinčane stepenice sa rukohvatom. Paviljon je ostakljen panoramskim prozorima sa dvije strane te opremljen mini kuhinjom što ga čini prikladnim za izlaganje na sajmovima ili sličnim prilikama. Ukupna cijena paviljona je 21.000,00€ uključujući i montažu. Troškovi transporta zaračunavaju se dodatno ovisno o mjestu isporuke.

Isporuka kontejnera za Skandinavsko tržište

Za Skandinavskog kupca isporučili smo specijalne upravljačko-tehnološke kontejnere širine 3,3 metra i duljine 17 metara. Kontejneri u potpunosti zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete zahtjevnog Skandinavskog tržišta.

7. MEĐUNARODNI SAJAM EKOTEHNO 2013

Kompanija TEHNIX predstavila je svoj proizvodni program na 7. Međunarodnom sajmu ekotehnologije, zaštite okoliša i komunalne opreme EKOTEHNO 2013, koji je održan od 1. do 4. listopada 2013. godine na Zagrebačkom Velesajmu. Uz brojne domaće goste posjetili su nas i inozemni gosti iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Švedske i ostalih Evropskih zemalja. Na sajmu su uspostavljeni kvalitetni kontakti sa novim kupcima zainteresiranim za tehnologiju i proizvode kompanije TEHNIX.

Otvoren ured u Bucharestu, Rumunjska

Otvorili smo ured u multimilionskom gradu Bucharest u Rumunjskoj.

TEGRA - 32. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i klimatizacije

Tehnix predstavlja paletu svojih proizvoda na 32. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i klimatizacije.

Postavljen novi management Tehnix Sarajevo d.o.o.

Postavljen novi management Tehnix Sarajevo d.o.o. kojeg sačinjava Hidajet Mešković.

Novi Tehnix katalog

Predstavili smo novi osvježeni katalog Tehnix proizvoda na Hrvatskom i Engleskom jeziku.

Nominacija direktora tvrtke Tehnix - Tehnix director nominated

Nominacija direktoru tvrtke Tehnix, g. Đuri Horvatu, za prijem u članstvo udruge vitezova Hrvatskog inovatorstva.

Nomination of Tehnix director Mr. Đuro Horvat for admittance to the membership of the Croatian Innovation knight association. 

EMAT 2007.

Direktor Đuro Horvat sa menađmentom održao je i nekoliko stručnih seminara tijekom održavanja sajma na temu ekološke učinkovitosti.

Director Đuro Horvat held some professional seminars with his management during the fair, on the subject of environmental efficiency. 

Postavljen novi management Tehnix beo d.o.o.

Postavljen novi management Tehnix beo d.o.o. kojeg sačinjavaju Dušan Grkinić (direktor) i Miroslav Bosiljčić (zamjenik i pomoćnik direktora).

Otvorili smo tvrtku u Rumunjskoj

Kontakt podaci su :
TEHNIX SRL ROMANIA
BACAU,str. 9 MAI nr. 78
TEL: 0040234 525 526
0040741 044 189
FAX: 0040234 525 526
0040234 522 165
E-MAIL: tehnix@tehnimarket.ro
marketing@tehnimarket.ro

ROBU MARCU: 0040744 553 180
NASTRUT CARMEN: 0040721 752 815
CADA VASILE: 0040743 051 776
SMEU LUCIAN: 0040744 522 049
MURGULET ION: 0040740 859 828

Podsjetnik na 2005.-u (otvoreni pogoni i uredi)

TEHNIX HUNGARY KFT
8981 GELLENHAZA
Kossuth L.u. 2-4.
MAGYARORSZAG
HUNGARY
Tel. +36 92 566 990
Fax. +36 92 566 991
Tehnix beo d.o.o.
Kumodraška 265
Beograd
Tel. +381 011 3978 775
+381 011 3978 776
+381 011 3978 779
+381 011 3979 051
eMail beograd@tehnix.com
Tehnix d.o.o., Ured Solin, Split
Držićeva 7
21210 Solin
Tel./Fax. +385 021 244 739
Mobitel +385 98 216 794
eMail split@tehnix.com
TEHNIX d.o.o. Sarajevo
Paromlinska bb
71000 Sarajevo
Tel. +387 33 646 406
Fax. +387 33 646 406
Mobitel +387 61 913 913
Tehnix d.o.o., Ured Zagreb
VIII Vrbik br. 20
10000 Zagreb
Tel. +385 01 605 58 96
Fax. +385 01 605 58 97
Mobitel +385 98 305 795
eMail zagreb@tehnix.com
 

Posjet izaslanstva talijanske tvrtke Eurovix - A visit by the Italian Eurovix delegation

Tjekom održavanja EMAT 2007. tvrtku Tehnix posjetilo je i izaslanstvo iz Talijanske tvrtke Eurovix, najvećih europskih proizvođačia bioloških aktivenata.

During EMAT 2007, a delegation of the Italian company Eurovix, the largest European manufacturer of biological promoters, visited Tehnix.

Posjet ministra gospodarstva na proljetnom Zagrebačkom sajmu

Na proljetnom Zagrebačkom sajmu Građenje i opremanje (17. - 21.04.2007.) posjetio nas je ministar gospodarstva Branko Vukelić povodom otvorenja štanda Tehnix. Također dobili smo Priznanje za NAJBOLJI HRVATSKI PROIZVOD.

1. Međunarodni simpozij "Gospodarenje otpadom na otocima"

1. Međunarodni simpozij "Gospodarenje otpadom na otocima" kojem je Tehnix generalni sponzor, održao se u Zadru i to od 26. do 27.01.2006. godine.

Manager godine

Na Susretu CROMA 2005 održanom u Zagrebu 25. studenog 2005. pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika RH g. Stjepana Mesića i u nazočnosti gotovo 300 vodećih poslovnih ljudi iz cijele Hrvatske, g. Đuro Horvat proglašen je managerom godine u kategoriji srednjih poduzeća.

Simpozij na Plitvicama

Održali smo stručni skup u suradnji sa MINISTARSTVOM ZAŠTITE OKOLIŠA. Skupu su prisustvovali predstavnici MINISTARSTVA Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i direktori velikih KOMUNALNIH poduzeća Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Nagrada ARCA

U sklopu "Jesenskog Zagrebačkog Velesdajma", predstavili smo novi proizvod, "TEPAK" - uređaj za prihvat i naplatu pet ambalaže, te za njega dobili nagradu za inovaciju i novu ideju..

Novi proizvodni pogon, Donji Kraljevec

U svrhu dalnjeg podizanja kvalitete naših proizvoda, te s ciljem pokrivanja sve većih zahtjeva tržišta, otvorili smo novu proizvodnu halu.

Zlatna kuna za inovacije

Na skupštini Hrvatske gospodarske komore, koja je održana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, najuspješnijim poduzećima dodijeljena su priznanja Zlatna kuna za izvrsnost poslovanja.

Nagrada za najinventivnijeg poduzetnika

Premijer Sanader na Osmom nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu u Šibeniku dodjelio je nagradu za najinventivnijeg poduzetnika, direktoru tvrtke Tehnix, Đuro Horvat.

5. EPSA Sailing Cup 2004

Tehnix posada jedrila je na 5. EPSA Sailing Cupu 2004, regati monotipova. Iako smo jedrili izvan konkurencije postigli smo zapažen rezultat.

Nagrada za zaštitu okoliša

4. lipnja 2004.u Cavtatu dodjeljena nam je prestižna državna nagrada za zaštitu okoliša povodom Dana zaštite okoliša.

Posjet Nadan Vidoševića iz Hrvatske Gospodarske Komore.

Posjet ministrice zaštite okoliša

Posjetila nas je ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović-Dropulić, te se upoznala sa našim proizvodnim asortimanom.

Posjet predsjednika Stjepana Mesića

Posjetio nas je predsjenik Stjepan Mesić, te se upoznao sa našim proizvodnim asortimanom.

Nagrada za najbolju naučno-tehnološku inovaciju - Award for the best scientific & technological innovation

Nagrada visokog Rumunjskog izaslanstva ministarstva obrazovanja i razvoja za najbolju naučno - tehnološku inovaciju.

The award of the high Romanian delegation of the Ministry of Education and Development for the best scientific & technological innovation.

Nagrade za visoku razinu nastupa na ekološkom sajmu EMAT 2007 - Awards for the high level of appearance at the EMAT 2007 environmental fair

Predaja nagrada direktoru Đuri Horvatu te najvišem managemantu tvrtke Tehnix za visoku razinu nastupa na ekološkom sajmu EMAT 2007.

Presentation of the awards to director Đuro Horvat and the top management of Tehnix for the high level of appearance at the EMAT 2007 environmental fair.

Radovi na benzinskoj postaji Tehnix

U tijeku su radovi koji se odvijaju na benzinskoj postaji Tehnix u Donjem Kraljevcu.

Čestitka saveznog ministra Sigmara Gabriela

Savezni ministar Sigmar Gabriel uputio nam je čestitku vezano za uspiješan i reprezentativan nastup na ECOTEC sajmu.

Tehnix predstavljao Hrvatsku na summitu u Essenu

Tehnix je kao jedini predstavnik regije predstavljao Hrvatsku, ali i cjelokupnu jugoistočnu Europu u izložbenom dijelu na summitu u Essenu. Na summitu su bili prisutni ministri iz zaštite okoliša iz cijele EU i ostalih dijelova Europe i ostali visoki dužnosnici iz Europe.

Kontejnersko naselje sa de-luxe izvedbom interijera

Izgradili smo kontejnersko naselje sa de-luxe izvedbom interijera u gradu Lamesch, Luxembourg.

MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA - SEEBE, Beograd, SiCG

Uspješno smo se predstavili na Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBE u Beogradu, SiCG.

Prezentacija W-BOX proizvoda 29.03.2007

Tvrtka Tehnix d.o.o. je dugogodišnji vodeći proizvođač uređaja za pročišćavanje voda. Prezentacija rješenje za ispust voda u vidu proizvoda W-BOX održana je 29.03.2007. u krugu Tehnix-a sa početkom u 10.00 sati.

Aradu 2007, Rumunjska

Manageri tvrtke Tehnix na izložbenom prostoru.

Tehnix managers at the exhibition area.

EMAT 2007.

Manageri tvrtke Tehnix na izložbenom prostoru EMAT 2007.

Tehnix managers at the EMAT 2007 exhibition area.

Middle East Electricity Exhibition & Conference, Dubai

Uspješno smo se predstavili na sajmu Middle East Electricity Exhibition & Conference u Dubai-u.

Sajam EKO FAIR u Beogradu - The EKO FAIR in Belgrade

Usporedo sa održavanjem samja EMAT 2007, održava se i sajam EKO FAIR u Beogradu, na kojem je Tehnih predstavi cijelopuni asortiman svojih proizvoda.

The EKO FAIR in Belgrade is held at the same time as EMAT 2007 - Tehnix presented its full product range there.

Certificat

Dobili smo certifikat za tvrtku S.C. TEHNIX SRL, Bacau Rumunjska.

Aktivnosti

U nadolazećem periodu, u suradnji sa našim partnerima, predstavit ćemo svoje proizvode na mnogim sajmovima.

Bit će nam zadovoljstvo ugostiti Vas te odgovoriti na sva Vaša pitanja.

II Međunarodna konferencija VODE U ZAŠTIĆENIM PODRUČJIMA, Dubrovnik

TEHNIX je bio glavni sponzor II. Međunarodne konferencije "VODE U ZAŠTIĆENIM PODRUČJIMA" pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Stjepana Mesića.

Construct Expoutilaje Bucuresti, Bukurešt

Predstavili smo se na sajmu CONSTRUCT EXPOUTILAJE BUCURESTI u Bukureštu, Rumunjska.

Gradnja ekološke benzinske crpke TEHNIX

U procesu smo izgradnje ekološke benzinske crpke sa pripadajućim hotelom.

 
Početna Novosti Proizvodi Za projektante Mediji Priznanja i certifikati Katalog Pretraga Reference Kontakt O nama
Developed: Softwise d.o.o.