My Cart

RADIONICA

Kompostiranje danas – mogućnosti i perspektive u organizaciji FKIT-a i HATZ-a održana 06. prosinca 2019. godine u Vijećnici Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zavod za industrijsku ekologiju.

Svrha radionice bila je sudionike upoznati s procesom kompostiranja te mogućnostima i perspektivom ovog postupka.

Recikliranjem biološki razgradivog otpada do komposta, kao dijela kružne ekonomije prihvatljive za okoliš i ekonomski isplative, KOMPOSTIRANJE je našlo svoje mjesto u gospodarenju otpadom.

Radionica je bila namijenjena svima koji žele dobiti odgovore na pitanja u vezi s kompostiranjem otpada kroz stručna predavanja poznatih stručnjaka u ovom području. Praktični dio vođenja i kontrole procesa kompostiranja u zatvorenom reaktorskom sustavu predstavio je stručni tim Zavoda za industrijsku ekologiju s višegodišnjim iskustvom u području biološke obrade otpada.

 

U nastavku poziv Akademije tehničkih znanosti Hrvatske:

 

AKADEMIJA TEHNIČKIH ZNANOSTI HRVATSKE

CROATIAN ACADEMY OF ENGINEERING

 

Akademija tehničkih znanosti Hrvatske (HATZ), članica je Međunarodnog vijeća akademija tehničkih znanosti i inženjerstva (CAETS), sa sjedištem u Washingtonu, DC, SAD, od 2000., a od 2005. članica je Europskog vijeća akademija primijenjenih znanosti, tehnologija i tehničkih znanosti (Euro-CASE), sa sjedištem u Parizu, Francuska, EU.

Croatian Academy of Engineering (HATZ) has been a Member of the International Council of Academies of Engineering and Technological Sciences (CAETS), Washington DC, USA, since 2000, and, since 2005, a Member of the European Council of Academies of Applied Sciences, Technologies, and Engineering (Euro-CASE), Paris, France, EU.

 

Poštovane članice i članovi HATZ-a,

Prosljeđujemo vam poziv na Radionicu o kompostiranju koji dostavljam u nastavku.

Radionicu zajednički organiziraju FKIT i HATZ (u sklopu aktivnosti Centra za zaštitu okoliša i razvoj održivih tehnologija). Radionica će se održati u petak, 6. prosinca 2019. s početkom u 9:00 sati u Vijećnici Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, Marulićev trg 19.

S poštovanjem,

Lamia Egartner

Poslovna tajnica HATZ-a

 

Poštovani,

pozivamo Vas na RADIONICU koja će se održati na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu 6. prosinca 2019. godine u organizaciji s Akademijom tehničkih znanosti Hrvatske.

Svrha radionice je sudionike upoznati s procesom kompostiranja te mogućnostima i perspektivom ovog postupka.

Recikliranjem biološki razgradivog otpada do komposta, kao dijela kružne ekonomije prihvatljive za okoliš i ekonomski isplative, KOMPOSTIRANJE je našlo svoje mjesto u gospodarenju otpadom.

Radionica je namijenjena svima koji žele dobiti odgovore na pitanja u vezi s kompostiranjem otpada kroz stručna predavanja poznatih stručnjaka u ovom području. Praktični dio vođenja i kontrole procesa kompostiranja u zatvorenom reaktorskom sustavu predstavit će stručni tim Zavoda za industrijsku ekologiju s višegodišnjim iskustvom u području biološke obrade otpada.

Prijave za radionicu je moguće izvršiti isključivo putem prijavnice na adresu kompost@fkit.hr, najkasnije do petka 30. studenog 2019., nakon čega će Vam biti poslana potvrda o primitku prijave. Broj sudionika je ograničen, a popunjavat će se isključivo po datumu pristiglih prijavnica.

Radujemo se Vašem dolasku!


Organizacijski odbor

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.

Added to cart