My Cart

NAŠA PRIČA

Od malog tima do globalnog lidera

Gospodin Đuro Horvat, rođen 16. travnja 1943. u Draškovcu, Međimurju, nastanio se u Donjem Kraljevcu od 1971. godine. Obrazovao se završetkom osnovne škole u Draškovcu, a potom je pohađao školu za KV radnike, školu za VKV majstore te srednju tehničku školu u Varaždinu. Nakon toga, upisao je Ekonomski fakultet u Zagrebu - odjel Varaždin, gdje je diplomirao i stekao VI stupanj stručne spreme kao ekonomist. Također, završio je intenzivni edukacijski program na Forum Akademiji Zagreb, gdje je postao Samostalni stručnjak za pripremu i provedbu EU projekata 2015. godine.


Osnovao tvrtku "TEHNIX" d.o.o. u Donjem Kraljevcu u lipnju 1991. godine. Ova tvrtka je postala jedna od najuspješnijih u djelatnosti projektiranja, proizvodnje i servisiranja strojeva i opreme za zaštitu okoliša te gospodarenja otpadom pod nazivom TEHNIX EKO INDUSTRIJA. Tvrtka je prilagođena ekološkim standardima Republike Hrvatske, posjeduje potrebne dozvole, ateste i certifikate te vodi propisanu dokumentaciju i evidenciju. Također, investira u edukaciju i opremu za očuvanje okoliša. Svojim znanjem, kreativnošću, inventivnošću i sposobnošću pokrenuo je cijeli sustav poslovanja poduzeća TEHNIX d.o.o. Zahvaljujući inovacijama i patentima, tvrtka je vodeći proizvođač strojeva, tehnologija i opreme za zaštitu okoliša te održivog gospodarenja otpadom u Republici Hrvatskoj i većem dijelu Europe i svijeta.


 Misija

Kompanija Tehnix vodeća je eko industrija u svijetu. TEHNIX je predan revolucionarnom oblikovanju i primjeni metalnih tehnologija za zaštitu okoliša. Naša misija je stvaranje inovativnih rješenja koja promiču održivost, odgovornost i visoke standarde u ekološkoj industriji. Kroz stručnost, transparentnost i kontinuirano istraživanje, TEHNIX se zalaže za pozitivan utjecaj na globalnu ekologiju.

 Vizija

Naša vizija je postati globalni lider u ekološkoj industriji, prepoznat po vrhunskim metalnim tehnologijama koje pomažu u izgradnji čišćeg  i održivijeg svijeta. TEHNIX teži biti sinonim za inovacije koje postavljaju nove standarde u zaštiti okoliša, dok istovremeno potiču ekonomsku dobrobit i društvenu odgovornost.

 Ciljevi

  Održivost i odgovornost: Integriramo održivost u sve aspekte našeg poslovanja, od proizvodnje do servisiranja. Slijedimo najviše standarde odgovornosti prema okolišu.

  Globalna prisutnost: Širimo svoj utjecaj na globalnom tržištu, surađujući s partnerima, stručnjacima i vodećim tvrtkama u ekološkoj industriji diljem svijeta.

  Obrazovanje i razvoj zaposlenika: Pružamo poticajno radno okruženje koje potiče kontinuirano učenje, inovacije i osobni razvoj zaposlenika, omogućavajući im da pridonesu našem uspjehu.

  Društvena odgovornost: Aktivno podržavamo društveno odgovorne projekte koji doprinose dobrobiti zajednica u kojima poslujemo, promičući pozitivne promjene i socijalnu inkluziju.


Kroz dosljednu predanost našoj misiji, viziji i ciljevima, TEHNIX nastavlja oblikovati budućnost ekološke industrije, postavljajući standarde održivosti i inovacija.

1991.Osnutak poduzeća Tehnix d.o.o. s 11 zaposlenih

2004.

U poslovni sustav ulazi tvrtka Tehnix Beo iz Srbije, poduzeće raste i seli u nove pogone

2005.

Nagli porast zaposlenih na 178, Tehnix posluje pod brendom Global Ecological Company

2007.Proširuje se poslovni sustav i podiže na višu poslovnu razinu otvaranjem poslovnog kompleksa BP Kraljica i hotela Kralj

2010.Kompanija Tehnix zapošljava 268 zaposlenih i radi u 5 proizvodnih pogona

2015.Bilježi se porast zaposlenih na 319 i otvara se proizvodni pogon br. 6

2018.Nastaje velika prekretnica otvaranjem novih pogona i hale za proizvodnju eko opreme, početak poslovanja pod nazivom TEHNIX EKO INDUSTRIJA

2019.

Otvara se proizvodni pogon br. 9 - Servisno-montažni centar komunalnih vozila, broj zaposlenih povećava se na 4452020.Porast broja zaposlenih na 490, proizvodnja se širi na pogon br. 10 za proizvodnju specijalnih strojeva i opreme

2021.

Kompanija Tehnix vodeća je svjetska eko industrija sa 600 zaposlenih, 80% izvoza, 60 milijuna eura prihoda

2022.

Kao krunu 30 godišnjeg postojanja kompanija Tehnix izgradila je POSLOVNO RAZVOJNI CENTAR

2023.Dodatno puštena 3 nova proizvodna pogona u rad

Ekologija je znanost koja se bavi medicinom planete Zemlje

Đuro Horvat

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.

Added to cart